Bilgi Üniversitesi Öğrencileriyle Buluşma
Kurucumuz Ayşe Şengel, Uzman Halk Sağlığı Hemşireliğinden girişimciliğe uzanan kariyer yolculuğunu ve hasta odaklı hizmet modelini paylaştı.
Bir Adım Sağlık, Bilgi Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
6 Ocak Cuma günü, Bir Adım Sağlık’ın kuruluş hikayesi ve evde bakım hizmetlerindeki farklılaşan yaklaşımı öğrencilerle buluştu. Etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Kurucu Genel Müdürümüz Ayşe Şengel, Uzman Halk Sağlığı Hemşireliğinden girişimciliğe uzanan kariyer yolculuğunu ve Bir Adım Sağlık’ın hasta odaklı hizmet modelini paylaştı.
Buluşmada;
Evde bakım hizmetlerinin sağlık sistemindeki yeri
Hasta ve hasta yakını deneyimi
Sağlıkta girişimcilik
Sürdürülebilir ve etik hizmet anlayışı
başlıkları ele alındı.
Öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, teorik bilgi ile saha deneyimi bir araya geldi. Bir Adım Sağlık olarak, akademi ile sektör arasındaki bilgi paylaşımını güçlendirmeye ve geleceğin sağlık profesyonellerine ilham vermeye devam ediyoruz.


